logo

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 15 гостију и нема пријављених чланова

Питања

pitanja.gif

Бројач посета

2332551
Данас
Јуче
Ове недеље
Овог месеца
Прошлог месеца
Укупно
80
591
1775
16718
22332
2332551
Филтер
 • ГОДИШЊИ БОНУС У АПРИЛУ

  Нa oснoву Члана 56. Кoлeктивнoг угoвoрa зa НИС a.д. нaкoн дoгoвoрa рeпрeзeнтaтивних синдикaтa и Пoслoдaвцa исплaтa гoдишњeг  бoнусa ћe бити 10.04.2012. гoдинe.

 • ЗАХТЕВ ЗА ХИТАН САСТАНАК

  „Репрезентативни синдикати НИС а.д. упутили су следећи допис Генералном директору НИС а.д. Кирилу Кравченку:

  Одбори репрезентативних Синдиката у НИС а.д. поново су разматрали примену  новог Стандарда за квартални и годишњи бонус за запослене у Блоку Истраживање и производња и Матици. Након разматрања једногласно је усвојен следећи закључак...


 • СВИМ КОЛЕГИНИЦАМА ЧЕСТИТАМО МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЖЕНА

  И ЖЕЛИМО ИМ МНОГО СРЕЋЕ И УСПЕХА НА ПРИВАТНОМ И ПОСЛОВНОМ ПЛАНУ !

  ЈСО НИС а.д. Нови Сад

 • ПРВA ЗAJEДНИЧКA КOOРДИНИСAНA AКЦИJA MРEЖE СИНДИКAТA EНEРГEТИКE JУГOИСТOЧНE ЕВРОПЕ
           
  7. мaрт 2012. гoдинe – Дaн aкциje и сoлидaрнoсти сa рaдницимa Грчкe

  Нa IV Гeнeрaлнoj скупштини Рeгиoнaлнe мрeжe синдикaтa eнeргeтикe jугoистoчнe Eврoпe, чиje су нajбрojниje члaницe из Србиje  Сaмoстaлни синдикaт eнeргeтикe и пeтрoхeмиje, НИС-a и EПС-a, oдржaнoj 11. фeбруaрa 2012. гoдинe у Кaвaли, у Грчкoj, jeднoглaснo je дoнeтa oдлукa o првoj oвoгoдишњoj зajeдничкoj aкциjи.

 • ПРОГРАМ ОПТИМИЗАЦИЈЕ БРОЈА ЗАПОСЛЕНИХ

  У оквиру Програма за повећање ефикасности и профитабилности компаније, НИС наставља реализацију комплекса мера за смањење организационих трошкова у оквиру Програма оптимизације броја запослених у периоду од 18. до 29. марта 2011. године.
 • ПРИЈАВА ЗА ПРОГРАМ ПОТПУНЕ ПРЕВРЕМЕНЕ ОТПЛАТЕ СТАМБЕНИХ ЗАЈМОВА/КРЕДИТА

  Пријава за Програм потпуне превремене отплате стамбених зајмова/кредита и једнократне отплате станова у откупу с опростом дела дуга за запослене Друштва и трећа лица, почиње 25.03.2011. године.
  Предаја захтева за учешће у Програму предвиђена је у периоду од 25.03.2011. до 25.05.2011. године.
 • АНКЕТА - ПРИЈАВА
  за коришћење услуга Хотела „БЕЧИЋИ“ у Бечићима
  за запослене НИС а.д. Нови Сад у сезони  Лето 2011.


  Хотел „Бечићи”  који послује у саставу „О зоне” а.д., налази се на атрактивној локацији у Бечићима, удаљен је 4 км од Будве, поседује ресторан, аперитив бар, фитнес центар, куглану, салу за билијар и стони тенис, мини голф, дечије игралиште, спортске терене за мали фудбал, одбојку, кошарку и рукомет и ове године позива Вас да се изјасните за летњи одмор у Хотелу «Бечићи» у сезони 2011.г.
 • ОДЛУКА О НЕРАДНИМ ДАНИМА ЗА ВРЕМЕ УСКРШЊИХ ПРАЗНИКА
  • У периоду Ускршњих празника запосленима НИС а.д. који нису ангажовани на радним местима са непрекидним процесом производње, а у складу са Законом о државним и другим празницима у Републици Србији („Сл. Гласник РС“, бр. 43/2001 и 101/2007), утврђује се да су у 2010. години нерадни дани од  02.-05. априла;
  • У периоду од  02.-05. Априла 2010. године, запосленима НИС а.д. који су ангажовани на радним местима са непрекидним процесом производње, нерадни дани се утврђују у складу са утврђеним распоредом рада.
  • Извршни директор НИС-Нафтагас, НИС Петрол и НИС ТНГ у периоду од 02.-05. априла 2010. године, треба да утврде ко ће од запослених којим руководе бити задужен за дежурство на терену ради несметаног извршења производних задатака.
 • ЗАХТЕВ ЗА МИШЉЕЊЕ О УКИДАЊУ ТНГ И ОДГОВОР МИНИСТРА ШКУНДРИЋА

  ЈСО НИС а.д. Нови Сад упутио је следећи Захтев за доставу мишљења о измени Оснивачког акта Министру за рударство и енергетику Петру Шкундрићу...
 • ПОТПИСАН  УГОВОР СА О ЗОНЕ ЗА ЛЕТОВАЊЕ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБЈЕКТИМА „ВИС“ И „КАЋУН“ НА ЗЛАТИБОРУ

  Јединствена синдикална организација НИС а.д. потписала је Уговор о пословној сарадњи са Акционарским друштвом О Зоне а.д. Београд којим се регулишу права и обавезе коришћења угоститељских капацитета објеката „Вис“ и „Каћун“ на Златибору. Уговор је закључен за период од 27.02. до 19.06.2010. и од 28.08. до 25.12.2010.
  Термини: смене су 7 дана од суботе до суботе.
  Изузетно, ако услови дозвољавају може се обострано реализовати попуна капацитета у краћем или дужем року.

 • Војвођанска банка је обезбедила посебне услове за све запослене у НИС а.д. везано за кеш кредите, стамбене кредите, кредите за рефинансирање, као и за дозвољени минус и кредитне картице.
  Такође, Војвођанска банка ће обезбедити комплетну услугу везано за упис акција чији су власници радници НИС-а. То подразумева отварање власничких и наменских рачуна само на основу копије личних карата, достављање готових Уговора и потврда о броју акција које сваки запослени има на свом рачуну. На овај начин се штеди време и обезбеђује најједноставнији начин уписа власништва над акцијама.

  За више информација преузмите следеће документе: • За све акционаре НИС а.д. брокерска кућа DUNAV Stockbroker је припремила брошуру са корисним питањима и одговорима. Са следећих линкова можете преузети брошуру, Одлуку о максималном износу провизије за акционаре НИС-а, као и презентацију DUNAV Stockbroker.
   
  Линкови:
 • Уколико желите да се додатно информишете о акцијама НИС-а, презентацију можете преузети са кликом на следећи линк .
 • КОНАЧНО ОТПИСАНА ПРОШЛОГОДИШЊА „ПОЗАЈМИЦА“,
  ЈЕДНОКРАТНО ПОВЕЋАЊЕ ЗАРАДА ОД 15 ПОСТО ЗА АПРИЛ,
  А ОД МАЈА СТИМУЛАТИВНО НАГРАЂИВАЊЕ

     
  Руководства репрезентативних синдиката НИС а.д. после јучерашњег састанка са менаџментом Компаније, прихватили су претходно усаглашени предлог да се прошлогодишња позајмица, односно зајам за набавку огрева, зимнице и уџбеника, отпише свим радницима, осим менаџерима. Такође, од стране менаџмента је предложено да се изврши једнократно повећање зарада од 15% за април, док ће се од маја ове године, уз претходно донете нормативне акте у складу са важећим Колективним уговором, започети са стимулативним награђивањем запослених. О овом предлогу ће се репрезентативни синдикати изјаснити током следеће недеље. Запосленима, који нису “писали позајмицу“, она ће бити исплаћена у наредном периоду.

 • 24. МАРТ - ДАН СЕЋАЊА НА СТРАДАЛЕ У НАТО АГРЕСИЈИ

  ПОШТА ПОГИНУЛИМ РАФИНЕРЦИМА

  У склопу обележевања Дана сећења на страдале у Нато агресији на нашу земљу, 24. марта у Рафинерији нафте Панчево, положени су венци на спомен обележје погинулим рафинерцима – Мирку Дмитровићу, Душку Богосављеву и Дејану Бојковићу.

 • СКУПШТИНА ОДБОРА СИНДИКАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА НИС А.Д.

  На седници Одбора Јединствене синдикалне организације НИС а.д. једногласно је одлучено да се одржи Скупштина одбора синдикалних организација, чланица ЈСО НИС а.д.

 • РЕДОВНА ГОДИШЊА СКУПШТИНА УДРУЖЕЊА БУДУЋИХ АКЦИОНАРА НИС-А

  На основу Статута Удружења будућих акционара НИС-Нафтна индустрија Србије, Управни одбор Удружења будућих акционара НИС-Нафтна индустрија Србије донео је следећу

  О Д Л У К У

  Сазива се 2. редовна Скупштина Удружења будућих акционара НИС-Нафтна индустрија Србије, Народног фронта 12, Нови Сад за дан 04.04.2009. године са почетком у 11 часова, у Сава Центру, сала 3/0, Београд.

 • УСВОЈЕН ПЛАН АКТИВНОСТИ ОРГАНА РЕПРЕЗЕНТАТИВНИХ СИНДИКАТА

  Репрезентативни синдикати НИС а.д. усвојили су план активности органа репрезентативних синдиката за период фебруар 2009 - август 2009. године. На основу Уговора о продаји НИС а.д. и Споразума о заједничком наступу два репрезентативна синдиката НИС, предлажу се следеће активности синдиката...

 • МИЛОШ САРАМАНДИЋ НОВИ ГЕНЕРАЛНИ ДИРЕКТОР НИС-А 

  Управни одбор Нафтне индустрије Србије а.д. именовао је у четвртак 28.02.2008. године, Милоша Сарамандића за новог генералног директора НИС а.д.