logo

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 24 гостију и нема пријављених чланова

Филтер
 • СПОРАЗУМ О ПРАВИМА ЗАПОСЛЕНИХ У ЗАВИСНИМ ДРУШТВИМА НИС А.Д.

  Одбор Јединствене синдикалне организације НИС а.д. једногласно је прихватио Споразум о преносу и задржавању права запослених у зависним предузећима који је потписан 20.априла између генералног дирелтора НИС а.д. и  председника репрезентативних синдиката. Представници синдиката пратиће спровођење Споразума у  наредном периоду.

 • ПРЕГОВОРИ ПО ЧЛАНУ 79. КОЛЕКТИВНОГ УГОВОРА - ОТПРЕМНИНЕ ЗА СЛУЧАЈ ТЕХНОЛОШКОГ ВИШКА

  На 10. Састанку преговарачких тимова Послодавца и репрезентативних Синдиката, везано за члан 79. Колективног уговора за НИС а.д, који је одржан у среду, 23. маја 2012. године, Послодавац и репрезентативни синдикати су формулисали своју преговарачку позицију.

 • РАСПИСАН КОНКУРС ЗА СТАМБЕНЕ КРЕДИТЕ
   
  Oдлуком Генералног Директора НИС а.д. бр. 01/11/369 од дана 20.04.2012. године расписан је конкурс за доделу субвенција за стамбене кредите.

  Конкурс ће бити отворен 30 дана, од 28. априла до 28. маја 2012. године и на њему могу учествовати сви запослени који испуњавају следеће услове...

 • ЈЕДИНСТВЕНА СИНДИКАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА НИС А.Д. ЧЕСТИТА МЕЂУНАРОДНИ ПРАЗНИК РАДА СВОЈИМ ЧЛАНОВИМА И СВИМ РАДНИМ ЉУДИМА И ГРАЂАНИМА!