Обавештења

Обавештавамо све запослене да ће Министарство одбране Републике Србије организовати бесплатне лекарске прегледе намењене женама за рано откривање рака грлића материце и рака дојке у Војномедицинској академији, Војној болници Ниш и Војној болници Нови Сад, од понедељка 16. до петка 20. априла од 10 до 14 часова.

Опширније: Бесплатни прегледи за жене...

ruze

Јединствена синдикална организација НИС а.д. Нови Сад свим својим сарадницама и чланицама честита 8. март.

ПРЕВЕНТИВНИ ОПОРАВАК ЗАПОСЛЕНИХ

Драге колеге, oбавештавамо вас да је у току израда годишњег Плана за превентивни опоравак запослених у 2018.години.
Превентивни опоравак у трајању од 7 дана организује се за све запослене НИС а.д. који су у сталном радном односу. Запосленима који се упуте на превентивни опоравак одобрава се плаћено одсуство.

Опширније: Опоравак...

ПОНУДА EUROBANK A.D. ЗАПОСЛЕНИМА У НИС А.Д.

Eurobank a.d. је за све запослене у НИС а.д. спремила специјалну понуду коју можете преузети овде.

НАЈАВА ОРГАНИЗАЦИЈЕ НОВОГОДИШЊИХ ПРЕДСТАВА ЗА ДЕЦУ ЗАПОСЛЕНИХ

И ове године Јединствена синдикална организација НИС а.д., заједно са колегама из Синдиката у Сервисима, организује Новогодишње представе за децу које ће бити у следећим градовима и терминима...

Опширније: Пакетићи 2017...