Јединствена синдикална организација НИС а.д. ове године организује новогодишње представе за децу и сликање са Деда Мразом у следећим градовима:

• Београд, амфитеатар Пословног центра, Милентија Поповића 1, 17.12. (субота) од 11 и 13 часова, контакт особе Милина Прокић milina.prokic@nis.rs и Марија Гарић marija.garic@nis.rs;
  • Зрењанин, Културни центар, Народне омладине, 23.12. (петак) од 18 часова, контакт особа Зора Глигорић zora.gligoric@nis.rs;
  • Нови Сад, велика сала Пословног центра, Народног фронта 12, 24.12. (субота) од 11, 13 и 15 часова, контакт особе Марија Галетић marija.galetic@nis.rs и Слободанка Ћирић slobodanka.ciric@nis.rs;
  • Панчево, Културни центар, Војводе Живојина Мишића 4, 26.12. (понедељак) од 16 и 18 часова,контакт sindikat.rnp@nis.rs;
  • Ниш, Позориште лутака, Булевар Др Зорана Ђинђића 7, 26.12. (понедељак) од 16 часова, контакт Дејан Ивановић dejan.ivanovic@nis.rs и Марија Гарић marija.garic@nis.rs.
  • Обавештавамо вас да ће новогодишње представе за децу и дружење са Деда Мразом бити одржане и у просторијама НИС-а у Кикинди (Трг српских доброваљаца 27), 26. децембра, у 17.00 часова. Улаз је слободан и пријављивање није потребно. За сва додатна питања можете да контактирате колеге на адресу sindikat.jso@nis.rs.